Zbrani video utrinki koncertov Veronikinih večerov.

 

Strasten večer poln tanga je predstavila Vesna Zornik na Argentinskem večeru.

 

 

 

Toti Big Band je skupaj z vokalistom Boštjanom Bračičem kljub dežju pričaral čudovit večer.

 

 

 

Halid Beščić z ansamblom nas je popeljal v našo mladost, predstavil pa je tudi nekaj novejših skladb.

 

Nuška Drašček je skupaj s pianistom Blažem Jurjevčičem pripravila večer poln ljubezenskih pesmi, presenetil pa nas je tudi gost Anžej Dežan.

        

Nuška Drašček s pianistom Blažem Jurjevčičem from Fit media on Vimeo.

Čudovit koncert so pripravili tudi Gal Gjurin in Galeristi, ki se jim je pridružila tudi Severa Gjurin.

 

Oglejte si utrinke koncerta in intervju, ki smo ga opravili z nastopajočimi na koncertu Feel the Phil Collins - Tribute Show. Po nastopu smo o občutkih o koncertu govorili z vodilnim pevcem Srdjanom Milovanovićem ter idejnim vodjem Mitjem Ritlopom.

Oglejte si intervju, ki smo ga opravili z nastopajočimi na koncertu Dežela smehljaja. O pričakovanjih smo govorili z dirigentom Davidom Heuselom in nastopajočima, Luco Salsijem in Sabino Cvilak.

 

Večer z nostalgijo

VV10-slike-za-spletno-izvajalci-Phil

Četrtek, 8. 7. 2010, ob 20.30 uri
Stari grad, Celje (v primeru dežja velika dvorana Celjskega doma)

Projekt FEEL THE PHIL COLLINS – TRIBUTE SHOW je vzbudil veliko zanimanje ljubiteljev nepozabnega Phila Collinsa. Ideja sloni na njegovi poslovilni turneji z naslovom Finally...The First Farewell Tour. Vrhunski glasbeniki, s katerimi se boste sprehodili skozi njegove večne hite, bodo presenetili s posebnimi vizualnimi efekti in animacijami, barvitimi koreografijami, popolnim zvokom in odrskimi elementi. Projekt je podprl sam Phil Collins.

Letošnji Veronikini večeri prinašajo nekaj za vsakogar, zabavo, romantiko, nostalgijo in smehljaje. Vse skupaj združeno na enem izmed najlepših poletnih prizorišč, Starem gradu celje. Naj bodo poletni četrtki dnevi, ko si vzamete čas zase in za tiste, ki so blizu vašemu srcu.